Försäljningsbroschyren som kan skrivas ut hittar du i delen med material för nedladdning.

Samfälld skog (Andel)

Alhaisen-Kirilän yhteismetsän osuudet 15/2656

Lahtis

Identifieringsnummer: 230113137

Yta

1 310 ha

Mängden gagnvirke

182 549 m³

Lämna anbud senast

21.6.2023 23:59

Prisbegäran

37 500 €

Lämna ett anbudTa kontakt

Beskrivning

Yhteismetsäosuuksien omistaminen on helppoa metsänomistusta: yhteismetsä huolehtii kirjanpidosta sekä verotuksesta ja osakkaalle jaettava ylijäämä on verovapaata tuloa! Nyt myynnissä 15 osuutta Alhaisen-Kirilän yhteismetsään. Osuudet myydään määräalana ja niiden erottamiskustannuksista vastaa ostaja. Esitteen hehtaari- ja puustotiedot koskevat koko yhteismetsää.

Alhaisen-Kirilän yhteismetsä on nuorekas seitsenkymppinen yhteismetsä Lahdessa, Heinolassa ja Asikkalassa. Metsätalouden harjoittamisen lisäksi yhteismetsällä on 41 omarantaista mökkitonttia, jotka on vuokrattu pitkillä vuokrasopimuksilla. Vuokralaskutus on n. 90.000€ vuodessa. Vuokrat on sidottu indeksiin. Yhteismetsän hakkuusuunnite on tällä hetkellä n. 6000 m3/v. Metsien tarkemmat tiedot metsävaratiedoissa. Alhaisen-Kirilän yhteismetsä on jakanut ylijäämää säännöllisesti osakkaille, eikä jättänyt sitä osakaskunnan hallintaan. Jako-osuus vaihtelee vuosittain. Nyt myytävät osuudet erotetaan kantakiinteistöistään lainhuudon myöntämisen jälkeen ja ne joko liitetään ostajan ennestään omistamaan kiinteistöön tai niille muodostetaan uusi haamukiinteistö. Alhaisen-Kirilän yhteismetsän ohjesääntö löytyy Yhteismetsärekisteristä: https://secure.tietotoimisto.fi/ws/metsakeskus/ Ohjesääntö antaa osakaskunnalle etuosto-oikeuden kiinteistöistä erillisten yhteismetsän osuuksien kaupassa. Tämän esitteen metsävaratiedot perustuvat 10/2020 tehtyyn metsävaratietojen päivitykseen. Sen jälkeen metsää on hoidettu, hakattu ja se on kasvanut. Lisätietoja yhteismetsästä voi kysyä arkipäivisin hoitokunnan puheenjohtajalta Timo Hannoselta p.040 740 3442.

Tilläggsuppgifter

Har byggnader

Nej

Väg till objektet

Nej

Egen strand

Nej

Detaljer

Material som kan laddas ner

Prisuppgifter

Objektets pris

Objektets prisbegäran är 37 500 €. Du kan erbjuda mer eller mindre.

Köparens avgifter

Ostaja maksaa kauppahinnan lisäksi kaupanvahvistajan palkkion 120 euroa, varainsiirtoveron 4% kauppahinnasta ja lainhuudon haun 151 euroa sekä yhteisalueosuuksien kiinteistöksi muodostamisen 420€.

Lämna ett anbud

Frågor0

Inga frågor har ställts om objektet. Frågor kan ställas med hjälp av kontaktformuläret.

Beställa Metsätilat.fi -nyhetsbrev

Beställa Metsätilat.fi -nyhetsbrev

Du får aktuell info om köp och försäljning av skog samt om skogens prisutveckling till din e-post.

Beställa
 • Köp
  • Sälj
   • Sälj en fastighet
   • Försäljningsuppdrag
   • Skogsfastigheter.fi tjänster
  • Anvisningar och guider
  • Kontaktuppgifter
  • Information om tjänsten
  • Följ oss

  © 2023 Skogsfastigheter.fi

  • Dataskyddsbeskrivning
  • För mäklare